Träningskläder


När man väl bestämt sig för att börja träna är det en jättebra idé att inhandla lite nya fräscha träningskläder. Kläder gör mycket för vårt humör, vår lust och vilja. Bara att se sig själv i en snygg sport-bh eller tights kan öka motivationen. Det är dock av yttersta vikt att kläderna man väljer sitter bekvämt och att man problemfritt kan röra sig i dem utan att det sitter åt någonstans eller att det finns jobbiga sömmar som skaver. Fall inte in den klassiska fällan och köp de dyraste märkeskläderna! Träningskläder blir fort slitna och dessutom förändras din kropp med tiden vilket innebär att du måste köpa mindre eller större storlekar vart efter. Köp bekväma kläder som gör dig glad!

Träningsskor
Man behöver förstås olika typer av kläder till olika former av träning. Något som dock i regel brukar vara bra att införskaffa är ett par bra träningsskor. Ska du springa eller jogga är löpningsskor att föredra, annars är det viktigaste att skon har tillräckligt bra stötdämpning och stöd för vristen.
På Löplabbet i Stockholm utför man en tredimensionell scanning på kundens fötter, man analyserar sedan resultatet för att kunna utforma en perfekt, helt unik sko för kundens personliga behov. Att göra en sådan scanning är ett bra tips om man verkligen vill satsa seriöst på sin träning och undvika skador!